Соратниця Порошенка назвала дві партії, які ведуть справжній бій за Київраду

Соратниця Порошенка назвала дві партії, які ведуть справжній бій за Київраду
Соратниця Петра Порошенко вважає, що Віталію Кличку потрібно долучатися до команди «ЄС»

«Якщо у «Європейської солідарності» буде більше голосів, то Кличку буде вигідно об’єднуватися з нами», – переконана Сюмар

Бій за Київраду насправді йде між «Європейською солідарність» і «Слугою народу». Таку думку в інтерв’ю «Главкому» озвучила Вікторія Сюмар, народна депутатка від «Європейської солідарності» і член виборчого штабу цієї партії на місцевих виборах.

Крім того, Сюмар прокоментувала можливість об’єднання Віталія Кличка і його партії «Удар» після місцевих виборів з іншими партіями.

«Все буде залежати якраз від кількості голосів, відданих за конкретну політичну силу. Якщо у «ЄС» їх буде більше, то очевидно, що Кличку буде вигідно об’єднуватися з нами. Тоді Київ залишиться на своїх проєвропейських позиціях і буде справді тим центром, який не залежатиме від Банкової. Якщо ж більшу кількість голосів отримають «слуги народу», то очевидно, що вони зроблять все, щоб підім’яти місцеве самоврядування в Києві під Офіс президента. І керувати всім тут будуть Єрмак, його кум Тищенко і його друг Комарницький. Тож бій за Київраду насправді йде між «ЄС» і «Слугою народу», – пояснила Сюмар.

Нагадаємо, що партія Порошенка підтримала Віталія Кличка на виборах мера Києва.

Згідно з результатами останнього опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 31 серпня – 1 вересня, за партію «Європейська солідарність» на виборах до Київради готові проголосувати 14% опитаних киян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: