«Справа Шеремета». Адвокат прокоментував інформацію про самопочуття Юлії Кузьменко

«Справа Шеремета». Адвокат прокоментував інформацію про самопочуття Юлії Кузьменко
У підозрюваної у "Справі Шеремета" проблеми з тиском

Підозрюваній не призначають обстеження

Підозрювана у «Справі Шеремета» дитячий лікар Юлія Кузьменко має проблеми з тиском, але не критичні. Про це «Главкому» повідомив її адвокат Тарас Безпалий.

«Все гаразд. Щодо самопочуття інформація була дещо викривлена. Під час засідання суддя Лашевич акцентував увагу на необхідності переведення до стаціонару. Насправді ситуація дещо інша. У своїй апеляційній скарзі (йдеться про апеляцію на рішення суду щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 30 травня, - «Главком») я зазначав, що під час судового засідання 1 квітня до Юлії викликали «швидку», у неї були проблеми з тиском. Відповідно, я говорив про необхідність її обстеження, а оскільки в умовах ізоляторі тимчасового тримання це неможливо, то потрібен стаціонар. Суддя ж озвучив це трохи інакше: мовляв, їй потрібно лікування на стаціонарі», - пояснив він.

Водночас адвокат зауважив, що Кузьменко «ніяк не лікують». «Щоб розуміти, що лікувати, потрібне обстеження. Час від часу вона сама вживає якісь ліки для нормалізації тиску. Проблеми не є критичними, я їх пов’язую з усіма переживаннями», - сказав Безпалий.

Нагадаємо, що Юлія Кузьменко залишиться під вартою до 30 травня. Київський апеляційний суд розглянув скаргу захисту підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко, і залишив її без задоволення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: