Суд залишив у силі вирок для обвинувачених у смертельному ДТП Зайцевій та Дронову

Суд залишив у силі вирок для обвинувачених у смертельному ДТП Зайцевій та Дронову

Засідання тривало понад дві години, Зайцева від участі в судовому засіданні відмовилася, а Дронов спостерігав через відеозв'язок

Ілюстративне фото

Колегія Касаційного суду ухвалила рішення про збереження вироку у вигляді 10 років позбавлення волі

У п'ятницю, 3 квітня, суд залишив у силі вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, винним у вчинені смертельної дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Сумській у Харкові. Про це йдеться у заяві Верховного суду в Facebook.

Так, колегія Касаційного суду ухвалила рішення про збереження вироку Зайцевій та Дронову у вигляді 10 років позбавлення волі. Рішення суду є остаточним та не підлягає оскарженню.

За даними місцевих ЗМІ, засідання тривало понад дві години.

Зайцева від участі в судовому засіданні відмовилася, а Дронов спостерігав через відеозв'язок.

Зазначимо, що Олена Зайцева, яка відбуває покарання в колонії за вчинення смертельного ДТП у Харкові, в місцевій майстерні разом з іншими засудженими займається вишивкою.

Раніше засуджену за смертельну ДТП у центрі Харкова Олену Зайцеву 2 вересня 2019 року етапували до Покровського виправного центру №79 в Дніпропетровській області.

Як відомо, 26 лютого Київський районний суд Харкова виніс вирок у справі про смертельну ДТП, яка сталася восени 2017 року, і в якій загинуло шестеро осіб, а ще п’ятеро отримало травми різного ступеня тяжкості.

Суд призначив по 10 років в’язниці водіям Олені Зайцевій і Геннадію Дронову.

У серпні Харківський апеляційний суд не задовольнив апеляційні скарги Зайцевої та Дронова. Таким чином, вирок Київського райсуду Харкова є чинний – 10 років позбавлення волі кожному.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: