Трамп передав послання Зеленському

Трамп передав послання Зеленському
Президент США Дональд Трамп

США сподіваються на плідну співпрацю з президентом України Володимиром Зеленським

США сподіваються на плідну співпрацю з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомив міністр енергетики США Рік Перрі у ВР, передає РБК-Україна.

«Послання від США дуже просто. Президент попросив нас його передати. США разом з народом України, вони з нетерпінням чекають на спільну роботу з новим президентом і, сподіваюся, із новим парламентом», - заявив Перрі.

Зазначимо, сьогодні відбулась інавгурація Володимира Зеленського. На ній уже президент України Зеленський заявив, що розпускає Верховну Раду. У зв'язку з цим вже сьогодні ввечері відбутися консультації Зеленського з фракціями щодо розпуску Ради.

Нагадаємо, 22 квітня Трамп і Зеленський провели телефонну розмову. Президент Сполучених Штатів Америки привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України-2019.

Видання The Washington Post писало, що Зеленського хочуть втягнути у внутрішньополітичний конфлікт у США. Зеленський побоюється, що буде втягнутий у внутрішній конфлікт США, який пов'язаний з наміром американської влади переконати Україну провести розслідування щодо діяльності сина екс-віце-прем'єра США Джо Байдена.БК-Україна.

У делегації США промову президента Володимира Зеленського назвали вражаючою та потужною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: