Трамп розкритикував слухання з питання про імпічмент

Трамп розкритикував слухання з питання про імпічмент

Трамп поскаржився, що демократи не допустять будь-якого із запитаних республіканцями свідків

Президент США Дональд Трамп назвав «ганебними« слухання з питання про імпічмент і заявив, що демократи блокують свідків, яким хотіли б задати питання республіканці.

Про це Трамп написав в Твіттері.

За словами Трампа, «корумпований політик» Адам Шифф, голова комітету з розвідки Палати представників, який очолює дії конгресменів щодо імпічменту, і спікер Палати представників Ненсі Пелосі хочуть, щоб офіційні особи Білого дому дали свідчення в рамках «ганебної полювання на відьом».

Президент США зазначив, що Шифф не допустить адвоката, що захищає інтереси Білого дому, і при цьому він «не допустить будь-якого із запитаних нами свідків».

«Це (відбувається) вперше при відправленні правосуддя і в історії Конгресу!» – заявив Трамп.

Як повідомлялося, республіканці в Палаті представників Конгресу США вимагають викликати сина колишнього віцепрезидента Джо Байдена, Гантера Байдена, як свідка в межах розслідування про можливість імпічменту Дональда Трампа.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Білий дім може оприлюднити стенограму «ще однієї розмови» з українським колегою Володимиром Зеленським уже 12 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: