Трамп вертається й звинувачує Байдена в «тотальній катастрофі»

Трамп вертається й звинувачує Байдена в «тотальній катастрофі»
Дональд Трамп збирається повернути владу в країні під повний контроль республіканців
Фото: THE BLADE/REBECCA BENSON

Вислів «Врятувати Америку» є новим гаслом Трампа

Колишній американський президент Дональд Трамп знову займається великою політикою й готується повернути владу в країні під повний контроль республіканців. На цю тему він виступив на багатотисячному мітингу-концерту під час ярмарку неподалік від Клівленда (Огайо, США) ввечері у суботу, 26 червня, передає The Washington Post.

Видання назвало його виступ «тріумфальним поверненням».

Як наголосив Трамп, Республіканська партія повинна припинити панування демократів у Білому домі та Конгресі протягом наступних двох виборчих циклів й «врятувати Америку».

Вислів «Врятувати Америку» є його новим гаслом. Свого часу ж він, нагадаємо, переміг на президентських виборах зі слоганом «Знову зробимо Америку великою».

При цьому політику чинного глави Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена він описав як «повну і тотальну катастрофу».

Зокрема Трамп критично висловився щодо міграційної політики Байдена, з початком правління якого, як він вважає, в країну знову повернулися потоки переселенців-нелегалів із країн Центральної Америки.

«Ми повинні знешкодити його необдуману імміграційну політику й відновити наш південний кордон там, де він був», – наводить слова Трампа портал The Hill.

Крім того, Трамп традиційно звинуватив Демократичну партію в нібито вкраденій у нього перемозі на останніх президентських виборах.

Фактично Трамп розпочав агітаційний тур Америкою. Зараз він в Огайо, а попереду у нього ціла серія поїздок на мітинги.

Нагадаємо, як вважає політологиня Олеся Яхно, зустріч Байдена з Путіним у Женеві стала різким контрастом із самітом Трамп-Путін.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: