«Тягне на рекорд Гіннеса!»: Геращенко потролила команду Зеленського

«Тягне на рекорд Гіннеса!»: Геращенко потролила команду Зеленського
Володимир Зеленський повністю змінив свої передвиборчі обіцянки

Геращенко заявила, що команда Зеленського за добу відхрестилася від усіх передвиборчих обіцянок

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що менш ніж за 24 години команда переможця другого туру виборів президента Володимира Зеленського повністю змінила свої передвиборчі обіцянки.

Відповідне відео вона опублікувала у Facebook.

«Новообраний президент Володимир Зеленський разом зі своєю молодою командою примудрилися менше, ніж за 24 години після виборів повністю змінити свої виборчі обіцянки», — написала Геращенко під відео.

Вона відреагувала на заяву команди Зеленського про тарифи. Крім того, Ірина Геращенко нагадала слова Зеленського, що мінські угоди - це єдиний реалістичний формат вирішення війни на Донбасі.

«Вже сьогодні ми дізналися, що не президент відповідає за тарифи, а як же тоді закінчення епохи бідності? Виявляється, що президент не може відрубувати руки, тому що це (і не руки), мають засуджувати суди. А як же тоді закінчення епохи брехні? Виявляється, що Мінські угоди — це єдиний реалістичний формат вирішення війни на Донбасі», — заявила Геращенко.

За її словами, кампанія Зеленського була побудована на брехні, маніпуляціях і фейках.

«Виявляється, що всю цю виборчу кампанію команда Зеленського будувала на брехні», - наголосила Геращенко.

Політик зазначила, що й надалі слідкуватиме, як нова команда виконує свої передвиборчі обіцянки.

Нагадаємо, сотні людей ввечері 22 квітня прийшли до Адміністрації президента подякувати Порошенку за п’ять років роботи на посаді глави держави.

Люди скандували «Дякуємо!».

«Дякую українському народові!» - в свою чергу заявив президент, який вийшов до учасників акції разом із дружиною Мариною.

Присутні виконали під Адміністрацією президента гімн України.

Як відомо, згідно з екзит-полами, за Володимира Зеленського проголосували 73% виборців, за Петра Порошенка – 26%.

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. Зокрема, він звернувся до своїх прихильників та представників ЗМІ, цитуючи відомий вислів Вінстона Черчилля.

Станом на 19 годину 22 квітня ЦВК опрацювала 99,81% протоколів. За Володимира Зеленського у другому турі проголосували 73,22% українців, за Петра Порошенка - 24,46% українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: