У Луцьку від «Голосу» Вакарчука балотуватиметься ексактивіст партії Медведчука, - ЗМІ

У Луцьку від «Голосу» Вакарчука балотуватиметься ексактивіст партії Медведчука, - ЗМІ
Тарас Шкітер змагатиметься за мандат у луцькому виборчому окрузі №22

Сам Тарас Шкітер категорично заперечив цю інформацію і пояснив, що у 2013 році просто брав участь у круглому столі, який організував «Український вибір»

У суботу, 8 червня відбувся з’їзд очолюваної Святославом Вакарчуком партії «Голос». Там було затверджено партійний список, а також список кандидатів, які висуватимуться від партії у мажоритарних округах.

У виборчому окрузі  №22 (Луцьк) за мандат змагатиметься Тарас Шкітер. Зараз він позиціює себе як один із засновників руху «Свідомі».

Ця  інформація міститься на офіційному сайті політсили.

За даними видання «Вголос», у 2013-му Тарас Шкітер представляв на Волині політсилу Віктора Медведчука «Український вибір».

У свою чергу, Шкітер назвав інформацію стосовно своєї діяльності у 2013 році маніпулятивною та відверто брехливою. Він наголосив, що не був і не є членом жодної політичної партії та громадсько-політичного руху, окрім Громадянського руху «Свідомі», де він є співзасновником. Про це політик написав у Facebook.

«Щодо «Українського вибору», то у 2013 році я брав участь у круглому столі, який організувала ця організація. Там я казав, що у випадку з підписанням угоди про Асоціацію України з ЄС, Росія почне застосовувати різноманітні важелі впливу, в тому числі економічні, щоб нашкодити Україні. Ще перед початком військової агресії я попереджав, що потрібно диверсифікувати шляхи постачання в Україну енергоносіїв та зменшити експорто-імпортну залежність від Росії як основного на той час економічного партнера», - пояснив Шкітер.

Він підкреслив, що був і залишається прихильником європейської інтеграції України. І нагадав, що у 2013-2014 роках підтримував Луцький Євромайдан.

Нагадаємо, 8 червня оголосили першу двадцятку кандидатів партійного списку «Голосу». Також на з’їзді партії «Голос» було прийнято рішення щодо висунення кандидатів в депутати від політсили по мажоритарним округам. Усього було висунуто кандидатів по 72 округам.

 Читайте також: 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: