В Туреччині масові акції проти агресії Росії в Україні (фото, відео)

В Туреччині масові акції проти агресії Росії в Україні (фото, відео)
Увесь світ із жахом спостерігає за ситуацією в Україні
фото: Oxana Vorontsova

Сьогодні в турецькій Аланії відбувся мітинг проти російської агресії. На акцію протесту вийшли українці, які проживають в Аланії, наші спортсмени та співвітчизники, які застрягли за кордоном через розв’язану путіним війну.

Як розповіла учасниця подій, Оксана Воронцова, на акцію вийшло близько пів тисячі людей. Підтримати Україну прийшли також білоруси, казахи, азербайджанці та громадяни інших країн.

«Не знайомі до цього українці обіймалися, плакали, висловлювали один одному слова підтримки. Було дуже зворушливо.

На мітингу виступали наші громадяни із закликами до країн світу підтримати Україну, запровадити санкції проти Росії, а до росіян – не мовчати і виходити на мітинги проти дій путіна» пише жінка.

«Цікаво, що також виступив один росіянин. Він запевняв, що не всі жителі рф підтримують божевільного карлика-царя, закликав українців не ображати росіян у соцмережах, але вибачень перед українцями за війну ми так і не почули» додала Воронцова.

Нагадаємо, понад 50 тис. українських біженців полишили країну за менш ніж 48 годин. Про це у Twitter написав у п'ятницю Верховний комісар ООН з питань біженців Філіппо Гранді.

Він зазначив, що більшість біженців переїхали до Польщі та Молдови і багато людей ще прямують до кордонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: