Вчителям у Флориді дозволили носити зброю у школах

Вчителям у Флориді дозволили носити зброю у школах

У штаті Флорида запровадили нові правила носіння зброї

Губернатор Флориди Рік Скотт 9 березня підписав закон, який запроваджує нові правила носіння зброї. Про це повідомив телеканал CBS News.

Згідно з документом, мінімальний вік для придбання гвинтівок підвищено з 18 до 21 року, а вчителі і працівники шкіл дістають право носити із собою зброю.

Також закон запроваджує триденний період очікування під час придбання зброї. Такий захід дасть змогу перешкодити покупцям, які перебувають у пориві гніву чи в нападі хвороби.

Документ передбачає збільшення чисельності охорони у школах, а також створення нових програм психологічної допомоги та анонімної лінії, за якою можна буде повідомити про потенційну загрозу.

Як відомо, 14 лютого у школі міста Паркленд штату Флорида сталася стрілянина. Спочатку повідомлялося про щонайменше 20 постраждалих. Пізніше стало відомо, що загинули 17 людей.

Підозрюваний у нападі на учнів школи у Флориді з вогнепальною зброєю 19-річний Ніколас Круз зізнався у скоєному.

Йому загрожує смертельний вирок.

Нагадаємо, тисячі американців вийшли на протест у місті Форт-Лодердейл, штат Флорида (США), закликаючи владу посилити контроль за зброєю в країні.

20 лютого прес-секретар Білого дому повідомила, що президент США Дональд Трамп підтримує посилення контролю за обігом зброї в країні.

Натомість Верховний суд США відхилив позов про посилення контролю за обігом зброї

Згодом президент США Дональд Трамп запропонував дозволити вчителям носити із собою зброю для самооборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: