Як «мочили» Кличка. Нардеп Дубінський відзвітував президенту

Як «мочили» Кличка. Нардеп Дубінський відзвітував президенту
Олександр Дубінський вважає, що мер Києва Віталій Кличко «не доживе до виборів»
Фото: Фейсбук/Богдан Кицак

Дубінський заявляє, що обговорював із президентом використання силового ресурсу на київських виборах проти Кличка

Нардеп Дубінський домовився із Зеленським «мочити» Кличка кримінальними справами на виборах, а також зізнався, що вів мінусову кампанію щодо київського мера на «1+1» восени минулого року.

Про це написала блогерка Олена Монова на своїй сторінці Фейсбук із посиланням на відео з каналу DubinskyPro.

На опублікованому відео під час свого виступу на праймеріз партії «Слуга народу» кандидатів у мери Києва у присутності президента України Зеленського, спікера Верховної Ради Разумкова, голови Офісу президента Єрмака і прем'єр-міністра Шмигаля, Дубінський заявляє, що він обговорював із президентом використання силового ресурсу на київських виборах проти Кличка.

«Поки ви зараз бачите опитування, де у нього 40%, а у нас - 7%, це просто тому, що ми не почали наступати. І як тільки ми почнемо і будемо робити це однією командою, ви побачите, як він попливе. А якщо ще будуть підніматися ці кримінальні справи, про які ми з Володимиром Олександровичем (Зеленським. - Ред.) говорили, я думаю, що він навіть не доживе до виборів», - сказав Дубінський.

Нардеп нагадав історію вересня минулого року, заявивши, президенту і спікеру Верховної Ради, які сидять у залі, що особисто вів дискредитувальну інформаційну кампанію проти Кличка на одному з найбільш рейтингових телеканалів.

«При тому ж самому рейтингу в 40%, який був у нього тоді. Шляхом просто серйозної інформаційної кампанії ми знизили його за два місяці до 20%. Я цим займався на «1+1», ми чітко бачили ці рейтинги», - підкреслив Дубінський.

На кінець червня діючий мер столиці Віталій Кличко має підтримку 44% тих, хто готовий взяти участь у виборах і визначився з вибором. Дослідження проведено соціологічною службою Центру Разумкова з 20 червня по 2 липня 2020 року в Києві методом інтерв'ю «віч-на-віч» за місцем проживання респондентів. Було опитано 2025 респондентів віком від 18 років за вибіркою, що репрезентує доросле населення Києва за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

15 липня Верховна Рада ухвалила постанову № 3809, за якою призначила чергові місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Згідно з ухваленим документом, 25 жовтня відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів.

Також зазначимо, що 16 липня Рада прийняла у другому читанні Виборчий кодекс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: