Затриманий за вбивство Ноздровської не розкаюється у скоєному – Аброськін

Затриманий за вбивство Ноздровської не розкаюється у скоєному – Аброськін
Ірина Ноздровська розслідувала ДТП, в якому загинула її сестра 

Людина не розкаюється у скоєному й не збирається каятися, - зазначив Аброськін

Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, якого напередодні затримали, не розкаюється у скоєному й не збирається каятися, і про жодне його відверте зізнання не йдеться. Про це заявив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін у Facebook.

«Декілька слів по затриманню підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської. Про ніяке відверте зізнання підозрюваного мова не йде. Виключно завдяки зібраному масиву речових доказів ми встановили підозрюваного. Під час бесіди після затримання я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо у скоєнні злочину. Людина не розкаюється у скоєному й не збирається каятися», - зазначив Аброськін.

У понеділок ввечері глава МВС Арсен Аваков повідомив, що інформація про затриманого підозрюваного в убивстві юристки Ірини Ноздровської буде розкрита 9 січня.

Як раніше повідомлялося, поліція затримала підозрюваного у вбивстві юристки.

У понеділок ввечері затриманому було оголошено про підозру. Водночас адвокат сім’ї Ноздровської заявив, що правоохоронці затримали «не того».

Нагадаємо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: