Адвокат сім’ї Ноздровської заявив, що правоохоронці затримали «не того»

Адвокат сім’ї Ноздровської заявив, що правоохоронці затримали «не того»
Ірина Ноздровська

Адвокат заявив, що слідство затримало не того, а захисників умисно не допускають до справи

Один із адвокатів родини убитої правозахисниці Ірини Ноздровської скептично оцінив затримання підозрюваного правоохоронцями. На думку юриста, цей чоловік не є справжнім убивцею.

Про це йдеться в сюжеті «Тсн».

У телефонному коментарі журналістам адвокат заявив, що слідство затримало не того, а захисників умисно не допускають до справи. 

Напередодні глава МВС Арсен Аваков повідомив, що інформація про затриманого підозрюваного в убивстві юристки Ірини Ноздровської буде розкрита 9 січня.

Як раніше повідомлялося, поліція затримала підозрюваного у вбивстві.

У понеділок ввечері затриманому було оголошено про підозру.

Нагадаємо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Як повідомив голова профспілки МВС Ілля Кива, правоохоронці розглядають основну версію вбивства Ноздровської, пов’язану з професійною діяльністю жінки

Слідство у справі про вбивство юристки допитало вже близько 50 осіб, а результати розтину ще чекає.

Затриманий колишній наречений убитої Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився надати свідчення. Також Віталій пояснив, що його допитували як свідка, а не як підозрюваного, про що раніше заявив його батько.

2 січня на акції біля управління поліції Київщини вимагали знайти убивць Ноздровської, створити спеціальну групу для розслідування справи з найкращих слідчих

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: