Підозрюваний у вбивстві Ноздровської затриманий, - поліція

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської затриманий, - поліція
Ірина Ноздровська

Триває посилена робота координаційного штабу, створеного для розслідування резонансного злочину

Поліція встановила та затримала підозрюваного в вбивстві юристки Ірини Ноздровської. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформує прес-службуа МВС.

За словами Ярового, триває посилена робота координаційного штабу, створеного для розслідування резонансного злочину, слідчо-оперативні групи виконують завдання, визначені вчора під час наради у Вишгороді.

Інформацію про арешт підозрюваного у злочині підьвердив також нардеп Мустафа Найєм.

Нагадаємо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Згодом поліція підтвердила, що правозахисницю знайшли мертвою у річці. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Як повідомив голова профспілки МВС Ілля Кива, правоохоронці розглядають основну версію вбивства Ноздровської, пов’язану з професійною діяльністю жінки

Слідство у справі про вбивство юристки допитало вже близько 50 осіб, а результати розтину ще чекає.

Затриманий колишній наречений убитої Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився надати свідчення. Також Віталій пояснив, що його допитували як свідка, а не як підозрюваного, про що раніше заявив його батько.

2 січня на акції біля управління поліції Київщини вимагали знайти убивць Ноздровської, створити спеціальну групу для розслідування справи з найкращих слідчих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: