Зеленський змінив заступника Єрмака: ним став Машовець

Зеленський змінив заступника Єрмака: ним став Машовець
Роман Машовець став заступником голови ОП

Єрмак представив Романа Машовця на посаді заступника голови Офісу президента

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак під час наради, присвяченої питанням національної безпеки та оборони країни, представив нового заступника голови ОП Романа Машовця.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

«Одним з головних завдань, поставлених перед Романом Машовцем, є завершення роботи над підготовкою Стратегії національної безпеки та оборони країни й іншими важливими документами. Це питання планується розглянути на нараді під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова», - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою Роман Машовець підкреслив важливість перегляду окремих документів, що стосуються оборонного сектору безпеки.

За його словами, необхідно налагодити чітку координацію і взаємодію між законодавчою і виконавчою гілками влади, а також Офісом президента для системної роботи над вирішенням актуальних проблем галузі.

Зазначимо, що Роман Машовець народився в 1976 році. Закінчив Військово-дипломатичну академію. Ветеран військової розвідки і спеціального призначення. З липня 2014 року займався організацією військово-технічної допомоги для української армії. 

Крім того, повідомляється, що президент України Володимир Зеленський звільнив Ганну Коваленко з посади заступника керівника ОП.

«Звільнити Коваленко Ганну Миколаївну з посади заступника керівника Офісу президента України», - йдеться в указі № 152/2020.

Нагадаємо, заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак, який опікується тепер українським напрямком, анонсував появу нового механізму врегулювання конфлікту на Донбасі. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: