Жлобство, алкоголь, матюки та сміття. Турист з'ясував, чим «гості з Росії» дратують мешканців окупованого Криму

Жлобство, алкоголь, матюки та сміття. Турист з'ясував, чим «гості з Росії» дратують мешканців окупованого Криму
Кожного сезону приїжджі залишають так багато відходів, що поступово півострів починає вкриватися брудом
Фото з відкритих джерел

Крім поведінки приїжджих, кримчан обурює те, що через наплив туристів влітку зростають ціни на продукти, таксі та решту послуг

Російські туристи в окупованому Криму поводяться, «як у себе вдома» – голосно матюкаються, вживають надмір алкоголю чи навіть сплять на лавочках. Саме це найбільше дратує кримчан. Про це після відвідин окупованого півострова у своєму блозі написав російський турист.

«Навряд чи комусь може сподобається, коли сусід на пляжі матюкається як швець - а виною всьому п’ять літрів пінного. Або коли такий громадянин заснув на сусідній лавці у парку і тепер хропе, як носоріг. А таких персонажів у Криму немало – хто відпочивав, той знає», – визнав росіянин.

.jpg

Ще одна проблема, через яку місцеві жителі відверто незадоволені напливом туристів, – це різке зростання цін на продукти, таксі та інші послуги з початком літа.

«Далеко не всі кримчани працюють у сфері туризму. Відповідно, під час туристичного сезону вони не отримують ніякого додаткового профіту, а ось їх витрати збільшуються. На ринку немає поділу на «свій/чужий» – всі купують за тими самими цінами. Особливо від цього страждають бюджетники, пенсіонери та інші категорії громадян з фіксованим доходом», – йдеться у блозі.

Зі слів працівників сфери туризму, чайові не те що рідкість, але явище нечасте. Вони зауважують, що коли російський турист відпочиває «у яких-небудь Туреччині чи Єгипті, то чайові залишає завжди», а от у захопленому Криму поводить себе «чомусь жлобом».

.jpg_02

Сміття – ще одна причина, через яку кримчани лають туристів. Кожного сезону приїжджі залишають так багато відходів, що поступово півострів починає вкриватися брудом.

__08

«Якщо на міських пляжах хоч якось стежать за чистотою і періодично прибирають сміття, то дикі пляжі нікому не потрібні. Чому самих туристів не бентежить бруд – головна загадка», – звернув увагу росіянин.

Проте він вважає, що ситуацію все ще можна виправити.

«І якщо ви запитаєте, до чого була ця стаття? То відповідь проста – поки не поглянеш на себе збоку, можна не помічати проблему. А так є імовірність, що хтось побачив тут себе і захоче виправитися – від цього всім стане тільки краще», – підсумував автор блогу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: