На Одещині депутат облради підробив диплом про вищу освіту

 На Одещині депутат облради підробив диплом про вищу освіту

Задоволено касаційну скаргу по справі

Верховний суд України задовольнив касаційну скаргу прокуратури Одещини та визнав недійсним диплом спеціаліста, виданий Київським національним університетом культури і мистецтва депутату Одеської обласної ради.

Про це інформує прес-служба прокуратури в Одеській області, повідомляє «Главком».

Так, відповідач при вступі до вказаного університету для проходження післядипломної освіти  на спеціалізацію «юрист» надав підроблений диплом про вищу освіту, нібито виданий одним із вищих навчальних закладів.

На час звернення прокуратури з позовом до суду чиновник займав посаду виконувача обов’язків начальника управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Одеській області. Наразі громадянин є депутатом Одеської обласної ради.

За даними видання «Думська», мова йде про депутата від «Батьківщини» Олега Корженко. Зараз він є директором «Агро-ЮА Трейд», а кар'єру почав з поста глави громадської організації «Антикорупційний комітет». Був головою Приморської райадміністрації Одеси (при Гурвіцу), директором КП «Земельно-кадастрове бюро при управлінні земельних ресурсів» та заступника начальника міськуправління торгівлі (при Костусєві).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: