Без електропостачання в Одеській області залишаються лише п'ять населених пунктів

Без електропостачання в Одеській області залишаються лише п'ять населених пунктів

По всій України верує негода

В Одеській області з 46 населених пунктів, які були відключені від електропостачання через негоду, без світла залишаються 5. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов в ефірі телеканалу «Думская.ТВ». 

«Маємо 5 населених пунктів в Одеській області з 46-ти, які на 18:00 знаходилися без світла. Чотири з них — у Татарбунарському районі, один — у Білгород-Дністровському. В цих місцях більш складні аварії, ніж у решті. Але, у всіх цих населених пунктах зранку, як тільки це дозволили погодні умови та світовий день, почали працювати ремонтні бригади. Окрім того, пориви на лініях електромереж трапляються не тільки поруч із розчищеною дорогою державного чи міжнародного значення. Інколи аварійникам доводиться їхати сільськими чи польовими дорогами. Для того необхідна спеціальна техніка і більше часу. Звісно, наявність техніки забезпечують районні державні адміністрації», — повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

Очільник Одеської області Максим Степанов також наголосив, що з 20:00 всі траси державного та міжнародного значення Одеської області відкриті для усіх видів транспорту.

Нагадаємо, 1 березня через сильний снігопад обмежено в'їзд вантажівок до восьми міст України.

Раніше повідомлялося, що 1 березня майже по всій території України очікується сніг, місцями з дощем. Вдень стовпчики термометра покажуть -13 градусів. Через негоду знеструмлено 174 населені пункти в десяти областях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: