Не панікуйте, але неухильно виконуйте вимоги лікарів, – рабин Одеси

Не панікуйте, але неухильно виконуйте вимоги лікарів, – рабин Одеси
За його словами, це дуже важлива історія, бо, з одного боку, потрібно зрозуміти – паніка не потрібна, треба бути спокійним. При цьому треба робити те, що кажуть компетентні служби

«Думайте, що ми будемо живі, думайте, що ми будемо здорові, і так воно все і буде» – Авраам Вольф

У зв’язку з епідемією коронавірусу головний рабин Одеси і півдня України Авраам Вольф оприлюднив відеозвернення.

Його опубліковано на Facebook-сторінці Федерації Єврейських Громад СНД.

«Одного разу була епідемія в одному з міст, де жило дуже багато євреїв, і там жив один святий чоловік. Він йшов вулицею і зустрів ангела смерті. Він його запитав – скільки ти збираєшся тут людей забрати. Він йому сказав – 5 тис. Минув час, в кінці епідемії виявилося, що померли 15 тис. осіб. І цей святий чоловік знову йшов вулицею і зустрів знову ангела смерті, Він його запитав – ти ж обіцяв 5 тис., чому ти забрав 15 тис.? Він сказав – я забрав 5 тис. за епідемії, а 10 тис. померли від страху»,- розповів рабин.

За його словами, це дуже важлива історія, бо, з одного боку, потрібно зрозуміти – паніка не потрібна, треба бути спокійним. При цьому треба робити те, що кажуть компетентні служби.

«Все, що нам кажуть, ми зобов’язані зробити, і ми не маємо права не слухати те, що нам кажуть. Але нашими думками залишаються наші руки. Думайте добре і буде добре. Думайте, що ми будемо живі, думайте, що ми будемо здорові, і так воно все і буде. Творіть добро саме в такий важкий час, думайте добре і буде добре», – наголосив рабин.

Нагадаємо, головний рабин Києва Рав Йонатан Бін’ямін Маркович у зв’язку із поширенням коронавірусу закликав євреїв сидіти вдома, без нагальної потреби не виходити на вулиці, мити та дезінфікувати руки і не панікувати. Головний рабин Києва підтримує дії столичної та центральної влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: