Пасажирів літака Москва-Кишинів доправили автобусами до Молдови

Пасажирів літака Москва-Кишинів доправили автобусами до Молдови

Лайнер вилетить до Кишинева за кращих погодних умов

Пасажирів авіалайнера «Москва - Кишинів», що через туман здійснив вимушену посадку в міжнародному аеропорту «Одеса», доправили автобусами до контрольно-пропускного пункту «Паланка-Маяки-Удобне» українсько-молдовського кордону.

Про це повідомив радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк на свой сторінці Facebook.

«Сьогодні літак молдовської авіакомпанії, який на цьому фото сполученням Москва - Кишинів, тривалий час стояв в зоні очікування (кружляв), очікуючи придатних погодних умов для здійснення безпечної посадки в міжнародному аеропорту «Кишинів». Коли залишився критичний резерв палива, що дозволяв здійснити посадку на одному з найближчих запасних летовищ, лайнер взяв курс на Одесу і, незважаючи на густий туман, здійснив успішну посадку в міжнародному аеропорту», - зазначив Форостяк.

За його словами, «пасажири покинули літак і були доставлені до аеропорту призначення транзитом через ПП «Паланка-Маяки-Удобне» наземним транспортом - автобусами, які надала молдовська авіакомпанія (FlyOne - ред.) Сам лайнер вилетить до Кишинева за кращих погодних умов».

Це досить типова та звичайна ситуація, додав Форостяк, яка не розглядається як якийсь позаштатний випадок.

Проте керівництво поліції Одеської області та облуправління ДСНС були проінформовані, а також була задіяна Державна прикордонна служба України.

Усі пасажирів до КПП доставлено, анонімних повідомлень про підозрілих осіб в автобусах не надходило. Всі благополучно дістались до пункту призначення, підсумував радник очільника Одеського главку Нацполіції.

Раніше повідомлялося, що у міжнародному аеропорту «Одеса» надвечір 31 січня здійснив вимушену посадку лайнер молдовської авіакомпанії FlyOne, що виконував рейс із московського аеропорту «Внуково» до Кишинева.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: