Півтори тисячі двірників і комунальників вийшли боротися з ожеледицею в Одесі

Півтори тисячі двірників і комунальників вийшли боротися з ожеледицею в Одесі
Комунальні робітники розчищають тротуари

Комунальні служби міста борються з наслідками негоди

Більше 1500 тисяч співробітників комунальних служб вийшли в суботу, 12 січня 2019 року, на вулиці міста для виконання робіт з ліквідації ожеледиці, - повідомляє департамент інформації Одеської міськради.

Напередодні ввечері, після тривалого дощу змінився снігом, в результаті зниження температури нижче нуля градусів, на вулицях і дорогах міста утворилася крижана кірка. Щоб уникнути аварійних ситуацій оперативно для посипання в першу чергу доріг, спусків і підйомів піщано-сольовою сумішшю на вулиці Одеси виїхала спецтехніка КП «Міські дороги».

Комунальні служби продовжують працювати в цілодобовому режимі. На вулицях Одеси в роботах по ліквідації ожеледиці задіяно 60 одиниць спецтехніки та 200 працівників КП «Міські дороги».

За добу використана 731 тонна піщано-сольової суміші. Всього з початку року використано 3457 тонн суміші.

Також для боротьби з ожеледицею задіяно 1234 співробітників ЖЕКів і 150 працівників «Міськзелентресту». Використано 42,3 тонн піщано-сольової суміші для посипання тротуарів.

Перший віце-мер Одеси Анатолій Орловський об'їхав з інспекцією всі райони міста. На всіх магістральних дорогах забезпечена нормальна проезжаемость. Роботи тривають.

Літнім людям, вагітним жінкам і дітям рекомендовано максимально обмежити перебування на вулиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: