Росіяни обстріляли курортну Затоку: жахливі наслідки атаки (фото, відео)

Росіяни обстріляли курортну Затоку: жахливі наслідки атаки (фото, відео)
Дві ракети влучили у базу відпочинку
фото: ДСНС

На відео видно багато зруйнованих будівель

Внаслідок влучання ракет в одному з курортів Одеської області виникло руйнування та загорання будівель. Співробітники ДСНС в Одеській області показали, як ліквідовували пожежу на загальній площі понад 600 квадратних метрів. На гасіння знадобилося майже п’ять годин.

Народний депутат Олексій Гончаренко показав наслідки влучання російських ракет. На відео видно багато зруйнованих будівель, повалені дерева та подекуди залишки вогню, що спалахнув після влучання.

«Подивіться, що ці рашистські тварини зробили із Затокою. Це курортне містечко... За кожен зруйнований камінчик ці сволоти будуть відповідати», – написав Гончаренко.

Як повідомлялося, сьогодні вночі Росія атакувала Одещину літаками стратегічної авіації Ту-22М3 з пуском ракет Х-22. Кількість поранених зросла до чотирьох. Внаслідок влучання двох ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з прибережних баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік.

Нагадаємо, триває 175-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти продовжують зосереджувати зусилля на Бахмутському і Новопавлівському напрямках Донеччини і безуспішно намагаються наступати на Півдні України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: