У центрі Одеси рухнула частина старовинного будинку: під завалами можуть бути люди (фото, відео)

У центрі Одеси рухнула частина старовинного будинку: під завалами можуть бути люди (фото, відео)
В Одесі 18 травня обрушилась стіна житлового будинку
Фото: Думская

Зруйновано три квартири, рятувальники шукають людей під завалами

У понеділок на вулиці Торгова в історичному центрі Одеси сталося часткове обрушення стіни п’ятиповерхового житлового будинку.

«Думская» повідомляє, що обрушилася частина житлового будинку №22 на Торговій - пам'ятника архітектури 1890 року.

Зруйновано три квартири, передають кореспонденти з місця події. Зараз рятувальники і комунальники перевіряють, чи залишилися під завалами люди.

«У будинку заселено 30 квартир, прописана 41 особа. На даний момент співробітники департаменту та комунальники намагаються з'ясувати, хто теоретично може бути під завалами. Опитують мешканців будинку, хто міг бути в зруйнованих квартирах», - заявили в муніципальному департаменті міського господарства.

У КП «Одесміськелектротранс» повідомили, що в результаті події заблоковано рух тролейбусу №2. 

«Через серйозні ушкодження нам доведеться демонтувати контактну мережу на цій ділянці. Тому тролейбус №2, швидше за все, надовго припиняє роботу», - відзначив представник підприємства.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що будинок, де стався обвал, був по-сусідству з колишніми лазнями ще радянських часів, знесеними нещодавно. На тому місці мають намір звести «багатофункціональний центр».

Кореспондент «Думськой» у вересні побував на місці робіт, й вже тоді мешканці Торгової, 22 побоювалися, що будівництво призведе до руйнування їхнього будинку,


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: