В Одесі жінка влаштувалася працювати в банк, а потім його пограбувала

В Одесі жінка влаштувалася працювати в банк, а потім його пограбувала

На співбесіді жінка назвалася чужим ім'ям, стажування тривало чотири дні

В Одесі правоохоронці затримали 24-річну жінку, яка пограбувала банк на 100 тис. грн під час стажування.

Як повідомили в ГУ Нацполіції в Одеській області, до банківської установи жінка потрапила через оголошення про прийом на роботу. Перед співбесідою з роботодавцем вона купила новий номер мобільного оператора. З нього зателефонувала за номером, вказаним в оголошенні. На співбесіді дівчина представилася чужим ім’ям. Обидві сторони прийшли до обопільної згоди, і вже наступного дня зловмисниця приступила до стажування.

«Чотири дні під наглядом основних працівників, зловмисниця-стажерка втиралася у довіру. Проте у перший день самостійної роботи вона привласнила 100 тисяч гривень та з місця роботи втекла», – повідомили в поліції.

Поліцейські встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 24-річна одеситка, яка вже неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Переважно для реалізації своїх злочинних намірів вона обирала фінансові установи. Зловмисниця зізналася, що викрадені гроші витратила на придбання дорогих гаджетів та повернення боргів.

«Встановивши наявність достатніх доказів, зловмисниці було повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. На теперішній час досудове розслідування триває», – зазначив начальник Малиновського відділу поліції Сергій Волков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: