В Одеській області спіймали на хабарі головного ревізора і податківця

В Одеській області спіймали на хабарі головного ревізора і податківця

За вказані неправомірні кошти податківці планували вирішити питання, пов’язане з виключенням громадянина з реєстру боржників

Слідчі прокуратури Одещини спільно зі співробітниками Управління захисту економіки органів поліції в Одеській області та Управління внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби в області викрили на хабарництві посадових осіб фіскальних органів.

З’ясовано, що головний державний ревізор у змові з керівником одного з відділів управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Одеській області вимагали від громадянина хабар у сумі 55 тис грн.

За вказані неправомірні кошти податківці планували вирішити питання, пов’язане з виключенням цього громадянина з реєстру боржників, які не сплатили податок від суми списаного банківською установою боргу за договором кредитування.

Неправомірну вигоду передавали у два транші. Після одержання останньої частини обумовленої неправомірної вигоди співробітників фіскальних органів затримано на вулиці поблизу однієї з адміністративних будівель податкової в Одесі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: