Вибухівка, штурм, захват: як «Альфа» тренувалась на Одещині

Вибухівка, штурм, захват: як «Альфа» тренувалась на Одещині

Спецпідрозділ «Альфа» разом із прикордонниками, поліцією та Нацгвардією тренувалися протидіяти диверсантам поблизу населених пунктів

Протягом чотирьох днів силовики проводили навчання на території військових частин, а також поблизу селищ та міст.

Рятувальники гасять займання на військовому об'єкті, який, за легендою навчань, замінували диверсанти. Кілька вибухівок сапери знешкодили, ще одну довелося підірвати. Тим часом, перед ними ставлять нове завдання – вийти на слід білого мінівена, який промчав у північному напрямку. Нацгвардія береться до роботи.

Усі автівки, схожі за описом, оперативники зупиняють. Деякі водії сперечаються, але більшість до навчань ставляться з розумінням.

«Перевіряли багажник, подивилися документи і все. Дуже багато часу не відбирає, тому особливих проблем немає», – каже водій Дмитро Яценко.

Бійцям «Альфи» вдалося виявити диверсантів, які забарикадувалася у будівлі. Спецпризначенці штурмують приміщення, а зловмисники – чинять опір.

Та втікачів уже чекають співробітники СБУ, які влаштували засідку. Але здаватися зловмисники наміру не мають. Що відбувалося далі та чи вдалося силовикам знешкодити аж дві ДРГ дивіться у сюжеті:


Оперативники відпрацьовували навички протягом чотирьох днів поблизу узбережжя.

Навчання проводять на пiвднi Одещини, неподалік курортної Затоки та поблизу так званої Бессарабії. Мiсце обрали невипадково, адже тут розташований військовий склад зі зброєю та боєприпасами, а саму Бесарабію від Одеси відокремлює кілька мостів та переправ.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: