З Росії в Україну видворили одесита, який був снайпером донецьких бойовиків

З Росії в Україну видворили одесита, який був снайпером донецьких бойовиків

Лукояновский районний суд Нижегородської області РФ прийняв рішення про депортацію Максима Шадрова, що воював проти української армії в рядах бойовиків «ДНР»

У суді Шадров заявив про існування на території України загрози його життю і здоров'ю. Однак, не побачивши фактів і доказів такої загрози, суд вирішив все-таки видворити порушника за межі країни.

Максим Шадров працював снайпером в незаконному збройному формуванні «Русь». Брав участь в захопленні Слов'янська, потім воював під Донецьком. В рядах бойовиків відомий на прізвисько «Макс Одеса».

Цікаво, що в 2011 році Максима Шадрова разом з дружиною, батьком і групою інших українців затримали лівійські повстанці. Його звинувачували у веденні бойових дій на боці режиму Каддафі, але тоді йому вдалося уникнути покарання.

Шадров заявив, що приїхав до Лівії працювати кухарем, показав відповідний контракт, а зі снайперською гвинтівкою, мовляв, фотографувався з вихваляння і взагалі нею користуватися не вміє. Тоді українська громадськість повірила «гастарбайтерам», і за сприяння МЗС України Шадрова з дружиною повернули на батьківщину. А ось батько Максима Олександр Шадров зізнався, що працював на боці армії Каддафі.

Перебування в полоні нічому не навчило Шадрова молодшого - воюючи за «ДНР», він продовжував хвалитися своїми фотографіями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: