Генштаб показав, як захисники тренуються у Британії (фото)

Генштаб показав, як захисники тренуються у Британії (фото)
фото: Генштаб

ЗСУ проходять навчання у Великій Британії в рамках міжнародної навчальної операції з базової загальновійськової підготовки

Українські захисники, які проходять навчання у Великій Британії, зараз відпрацьовують дії в наступі та обороні. Фото з тренувань оприлюднив Генштаб ЗСУ.

«Військовослужбовці Збройних Сил України проходять навчання з відпрацювання способів пересування особового складу у складі підрозділу, дій у наступі та обороні, ведення бойових дій у населених пунктах під керівництвом роти A, 1 Королівського полку принцеси Уельської Сухопутних Військ ЗС Великої Британії», – зазначив начальник штабу-заступник командувача Сухопутними військами ЗСУ Олександр Павлюк.

Нагадаємо, навчання українських військових проходить у Великій Британії в рамках міжнародної навчальної операції з базової загальновійськової підготовки.

Також 8 лютого, президент України під час свого візиту до Великої Британії разом з прем'єр-міністром Ріші Сунаком відвідав українських військових на британській військовій базі Bovington Camp.

Як повідомлялося, Велика Британія передасть Україні новий великий пакет оборонної допомоги на знак того, що держави рухаються до перемоги разом. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: