Порошенко передав на фронт «привіт» Кадирову (фото)

Порошенко передав на фронт «привіт» Кадирову (фото)
Військові подякували за допомогу і наголосили – автівка дійсно вкрай необхідна на фронті
фото: Європейська солідарність

Батальйон імені Шейха Мансура отримав допомогу від п'ятого президента

Петро Порошенко передав пікап Mitsubishi L200 бійцям добровольчого батальйону імені Шейха Мансура. Днями народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв повідомив у соцмережах, що батальйон терміново потребує допомоги із транспортом. Частину коштів зібрали небайдужі українці, левову частку закрив Порошенко.

Як відомо, батальйон імені Шейха Мансура складається переважно із чеченських добровольців, які були змушені виїхати з батьківщини і добровільно приєдналися до українських захисників. 

Військові подякували за допомогу і наголосили – автівка дійсно вкрай необхідна на фронті. «Якраз дві машини у нас розбиті. Ми знаємо, що ви дуже багато допомагаєте. І від нашого батальйону висловлюємо вам подяку», – говорить чеченський доброволець. 

«Наша відповідь Кадирову», – зауважив Порошенко. 

«Чекайте в гості – ще з подарунками приїдемо. Ми підготували і генератори, і дрони, і буржуйки, так що зиму будемо зустрічати у всеозброєнні і будемо робити все для перемоги», – зазначає п’ятий президент. 

«Ми тут знаходимося з 2014 року. Приїхали, як тільки це почалося. Допомагаємо ЗСУ. Виїжджаємо на завдання разом з військовими. Все, що у наших силах – ми робимо. Ми вважаємо Україну своєю другою батьківщиною», – розповідає боєць чеченського добробату. І додає «Україна переможе, бо ми б’ємося за праве діло. Це земля України, і ми повернемо усі наші території – всі до єдиної».

Нагадаємо, за півроку після початку широкомасштабного вторгнення російської армії структури Порошенка з волонтерами передали у ЗСУ допомогу на суму майже 46 млн доларів США. За ці кошти були придбані тисячі бронежилетів та кевларових шоломів, зброя, сотні автомобілів на потреби фронту, серед них бронемашини, вантажівки та пікапи, тепловізори, сотні дронів, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натівські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: