Скільки коштують мобільні будинки у США (фоторепортаж)

Скільки коштують мобільні будинки у США (фоторепортаж)
Для багатьох такі будиночки є реальним варіантом мати власне житло
скріншот з соцмереж

Ціна на автобудинки коливається від кількох десятків тисяч до кількох сотень тисяч доларів

Війна показала, наскільки вразливими є капіталовкладення у нерухомість. Але без власного житла все одно не обійтись. Тут можна згадати про таке явище, як мобільні будинки, або будиночки на колесах.

Журналістка Тетяна Котенко, яка зараз перебуває у США, показала рівень цін на таке житло.

«Ось ще одна американська фішка – мобільні будинки. Перший страшний, як атомна війна, сказала би моя мама. Ну й ціна відповідна.

Другий, хоч і древній, але такий приємно зелененький. На дачу би таку приблуду притягнути – і робити більше нічого не треба. Ні будівництва довжиною у життя, ні ремонтів. І видно, що люди жили пристойні – квіточки, собачі миски. Я щоразу іще намагаюся уявити, як пахне у таких хатинках. Коли бачу засратий килим і маленькі вікна, ніс сам собою закручується у фу. У цьому будинку, здається нормальний запах», пише журналістка.

За її словами, при бажанні можна знайти й дуже дорогі автобудинки, які матимуть ціну, як за хорошу трикімнатну квартиру на Позняках. Але й всередині такого будинку буде набагато комфортніше.

Нагдаємо, ринок купівлі та продажу заміської нерухомості наповнений тисячами пропозицій на різний смак і гаманець. Приміром, дачу можна придбати за 100 тис. грн, а на котедж доведеться витратити кілька мільйонів. 

Раніше президент Зеленський анонсував масштабну відбудову України, заявивши, що усі постраждалі від рашистської агресії отримають компенсацію за зруйноване/знищене житло грошима чи квадратними метрами нової житлової нерухомості.

Нагадаємо, внутрішньо переміщені особи, які повернулися на постійне місце проживання, але мають зруйноване житло, продовжать отримувати допомогу на проживання.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: