В окупованому Криму новий «вибух»: Лоліта показала місцевим сідниці (фото)

В окупованому Криму новий «вибух»: Лоліта показала місцевим сідниці (фото)
Мілявська вийшла на сцену в купальнику 
фото з відкритих джерел

Співачка зупинила репетицію на очах у сотень шанувальників 

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка народилася та виросла в Україні, приїхала до окупованого Криму на місцевий фестиваль «Таврида», що проходить поряд із Судаком. Журналісти повідомляють, що на одну з репетицій 58-річна зірка вийшла по-свійськи: у купальнику та кроксах. 

«Тіло Мілявської прикривала лише легка пляжна накидка, яка майоріла на вітрі, відкриваючи глядачам, що зібралися, всі подробиці фігури співачки. У виразах артистка теж не соромилася, раз у раз лаючись на співробітників за недостатньо якісний, на її думку, звук. Мілявська матюкалася прямо в мікрофон: «Ну чого так тихо? Я не чую свого партнера! Б…!».  

Співачка безцеремонно зупинила репетицію на очах у сотень шанувальників. Але фотографів їй зупинити не вдалося і в пресі вже «гуляють» пікантні знімки артистки. 

Нагадаємо, раніше російська співачка Лоліта, розповідала, як вдячна Росії за все, що вона їй дала, протиставляючи цю країну Україні. Співачка використовувала штампи кремлівської пропаганди про «бандерівців».  

Лоліта для ЗМі говорила: вважає, що це буцімто не вона зрадила свою рідну Україну, а Україна – її. Артистка, яка вже давно живе та заробляє в Росії, бажає, щоби в Україні не стріляли, але, водночас, і «вирішили проблему з націоналістами». 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: