Новий авіарейс з'єднає Одесу та Бухарест

Новий авіарейс з'єднає Одесу та Бухарест

Румунська авіакомпанія відкриває авіасполучення між Одесою та Бухарестом

З 31 жовтня 2018 року румунська компанія TAROM відкриває авіасполучення між Одесою та Бухарестом. Цей авіарейс безпосередньо зв'яже Україну і Румунію та буде здійснюватися тричі на тиждень: середу, п'ятницю і суботу. 

Представники авіакомпанії презентували новий рейс для туроператорів, журналістів і всіх охочих побачити красу Румунії. Компанія TAROM є Національною авіакомпанією Румунії. 

«Це важлива подія для Румунії та України, яка сприяє зміцненню співробітництва між нашими країнами, розвитку багатьох проектів, спілкуванню і туризму. Від Одеси До Бухареста на автомобілі - 11 годин шляху. На літаку - 2 години. Цей рейс буде затребуваним особливо для тих, хто раніше добирався на перекладних», - зазначив Генеральний консул Румунії в Одесі пан Еміл Рапча. 

Директор департаменту культури та туризму Одеської міської ради Тетяна Маркова запропонувала організувати прес-тур для румунських журналістів і фам-тур для туроператорів, щоб громадяни сусідньої країни більше дізналися про Одесу і її визначні пам'ятки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: