Одеська міськрада має намір провести благоустрій території під бульваром Жванецького

Одеська міськрада має намір провести благоустрій території під бульваром Жванецького

Оголошено конкурс з благоустрою території під бульваром Жванецького

На офіційному сайті Одеської міськради опублікований проект рішення «Про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію по благоустрою зеленої зони схилів в районі бульвару Михайла Жванецького від Одеського художнього музею до Військового спуску в м.Одесі».

Згідно умов конкурсу він буде відкритим і всеукраїнським.

У конкурсі зможуть взяти участь професійні архітектори, дизайнери, студенти архітектурно-художніх вищих навчальних закладів, проектні організації, авторські колективи архітекторів, дизайнерів та інженерів, наділені повноваженнями ведення особистої діяльності у сфері архітектури. До авторських колективів можуть приєднуватися фахівці інших галузей, які мають досвід зі створення об'єктів благоустрою.

Конкурс розпочався 12 листопада 2018 року і закінчується 22 квітня 2019. Останній термін реєстрації учасників - до 17.00 12 лютого 2019. Останній термін подачі конкурсних робіт - до 17.00 12 березня 2019.

Для нагороди авторів кращих конкурсних проектів передбачені грошові премії:

  • перша премія - 120 000 грн;
  • друга премія - 90 000 грн;
  • третя премія - 60 000 грн.

Також передбачені заохочувальні премії на загальну суму 30 000 грн, які журі Конкурсу має право розподілити між учасниками Конкурсу, в тому числі тими, які не отримали першу, другу або третю премії.

Замовником та організатором всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу виступає управління архітектури та містобудування Одеської міської ради.

До організації конкурсу залучені громадські організації «Асоціація архітекторів Одеси» і «Урбан Инст».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: