У центрах надання адмінпослуг спрощено процедуру оплати

У центрах надання адмінпослуг спрощено процедуру оплати

Нововведення почали діяти у п'яти районах Одещини

Центри надання адмінпослуг п'яти районів Одеської області підключилися до мережі еквайрингу. Відтепер мешканці Ананьївського, Лиманського, Овідіопольського, Болградського та Окнянського районів мають змогу сплатити адмінздбір через POS-термінали безпосередньо у приміщенні ЦНАПів, без відвідування банку.

Про це повідомив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування ОДА Дмитро Радулов.

«Сплата адмінпослуг для мешканців п'яти районів Одеської області стала більш комфортною. У ЦНАПах встановлено POS-термінали, тож власники банківських карток платіжних систем MasterCard та VISA мають змогу сплатити адмінзбір на місці, а не через банківську касу. Це значно заощаджує час для відвідувача», — підкреслив Дмитро Радулов.

Наразі триває підключення до послуги та встановлення POS-терміналів у Любашівському районному ЦНАПі. Найближчим часом планується забезпечити еквайрингове обслуговування у центрах надання адмінпослуг ще у 8 районах.

Нагадаємо, у червні голова Одеської ОДА Максим Степанов передав чотирьом районам області мобільні кейси з надання адмінпослуг «на дому» — для людей з інвалідністю та похилого віку. Йдеться про Болградський, Біляївський, Любашівський та Лиманський райони. Аналогічний досвід планується поширити на всю область.

Еквайринг — це здійснення банком технологічного, інформаційного і розрахункового обслуговування організацій за операціями оплати товарів і послуг, проведеними за допомогою платіжних карток на обладнанні, наданому банком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: