Що відомо про новий Mitsubishi Pajero

Що відомо про новий Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Concept GC-PHEV '2013

Mitsubishi визначилася з концепцією нового Pajero

Японська Mitsubishi Motors визначилася з концепцією нового Pajero. За повідомленням сайту Autohome, відроджений позашляховик успадкує гібридну установку Outlander PHEV і зможе заряджатися від розетки.

Ймовірно, новий Pajero оснастять турбованим V6 об'ємом три літра, якому будуть асистувати 90-сильний генератор і два електромотора, по одному над передньою і задньою віссю.

Схема силової установки ідентична тієї, що встановлюється на Outlander PHEV. А її загальна потужність досягне 340 кінських сил.

Гібридний Outlander нинішнього покоління комплектується батареєю ємністю 13,8 кіловат-години і може проїжджати на електротязі до 65 кілометрів. Схожі показники автономності можна очікувати і від Pajero.

Очікується, що новий Mitsubishi Pajero отримає 8-ступінчастий «автомат» і перетвориться в повнорозмірний кросовер.

Китайські ЗМІ прогнозують прем'єру відродженого Pajero в кінці 2021 року і початок продажів в першому кварталі 2022-го. Раніше австралійські журналісти з'ясували, що новинка може бути спроектована на загальній платформі з Nissan Patrol.

Актуальне покоління Pajero випускається з 2006 року. Попит на модель падає, і в багатьох країнах Mitsubishi згорнула продажі позашляховика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: