Samsung випустила важливе оновлення для смартфонів

Samsung випустила важливе оновлення для смартфонів
Samsung Galaxy S20

Корейська компанія виправляє помилки, які допустила під час розробки флагманського Galaxy S20

Корейська Samsung випустила важливе оновлення для смартфонів. Як повідомляє  видання SamMobile, оновлення почали отримувати власники флагманських Galaxy S20, які входять до числа кращих смартфонів 2020 року.

Оновлення мають виправити поширену проблему, через яку система автоматичного фокусування практично не працює коректно. Це одна з головних проблем даного флагмана топового рівня, на яку скаржаться дуже багато.

Подібна проблема зустрічається в смартфонах Galaxy S20, Galaxy S20 + і Galaxy S20 Ultra.

Поки що нова операційна система доступна тільки жителям США. Проте вже незабаром апдейт повинен з’явитися і в інших регіонах світу.

Завдяки оновленням власники смартфонів Galaxy S20 зможуть робити більш якісні фотографії та відео.

Нова прошивка принесла з собою і ряд інших змін, які також позитивно позначаються на досвіді використання мобільних пристроїв Samsung.

Неполадки в роботі системи автоматичного фокусування виникають у Samsung Galaxy S20 через неправильну роботу програмного забезпечення. Швидше за все, ще в процесі створення мобільного пристрою програмісти десь сильно помилилися, що і призвело до того, що система автоматичного фокусування, що відповідає за деталізацію знімків і чіткість картинки, не працює належним чином, причому як під час запису відеороликів, так і при зйомці фотографій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: