На Вінниччині викрито покерний клуб

На Вінниччині викрито покерний клуб

В закладі можна було придбати не лише їжу та алкогольні напої, а й наркотичні засоби

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури працівниками поліції виявлено та припинено діяльність закладу, що надавав послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території м. Вінниці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Так, в межах відкритого кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом) правоохоронними органами встановлено групу осіб, що організували діяльність незаконного закладу на території м. Вінниця, в якому здійснювали гру в картковий покер на гроші.

За словами начальника Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, зловмисники  спеціально обладнали  приміщення, куди приходили бажаючі зіграти  в покер за відповідні ставки.

За попередньою інформацією, в закладі можна було придбати не лише їжу та алкогольні напої, а й наркотичні засоби.  

Під час проведення санкціонованого обшуку  в приміщенні правоохоронці  вилучили речові докази – колоди карт, набори з фішками, грошові кошти в гривнях та доларах США,  столи, обладнані для гри в покер, записники з нотатками про борги осіб. На момент обшуку там знаходилися організатори  незаконного бізнесу, обслуговуючий персонал та відвідувачі. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: