У Вінниці на хабарі «погоріли» два борці з кіберзлочинністю

У Вінниці на хабарі «погоріли» два борці з кіберзлочинністю

Капітан та старший лейтенант поліції вимагали п’ятдесят тисяч гривень з мешканки обласного центру

Співробітники СБ України спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури затримали на хабарі двох працівників відділу протидії кіберзлочинності у Вінницькій області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що капітан та старший лейтенант поліції вимагали п’ятдесят тисяч гривень з мешканки обласного центру. За цю суму зловмисники обіцяли жінці уникнути кримінальної відповідальності за шахрайські дії з використанням електронних систем.

Оперативники спецслужби затримали кіберполіцейських на одній із вулиць Вінниці під час отримання всієї суми хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри забіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії. 

Раніше повідомлялося, що оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області спіймали на хабарі доцента кафедри вищого навчального закладу м. Кривий Ріг.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО викрили на хабарі завідувача кафедрою одного з провідних вищих навчальних закладів Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: