У Вінниці повторно арештували кримчанина, який напав на підлітка

У Вінниці повторно арештували кримчанина, який напав на підлітка

Навіть доби не пробув на волі

У Вінниці патрульні затримали ймовірного зловмисника, який, щойно «відсидівши» термін, знову пішов на злочин. 19 квітня, бизько 22-ї години, на вулиці Брацлавській поліцейський Toyota Prius зупинив наляканий підліток. Інспектори миттю припаркувались і вийшли до хлопця. Він розповів, що 2 хвилини тому біля одного з супермаркетів його побив та пограбував невідомий.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції у Вінницькій області.

Зловмисник відібрав у хлопця рюкзак, смартфон та електронну сигарету. Після цього порадив йому втікати, інакше обіцяв завдати ще більшої шкоди.

Патрульні посадили 15-річного потерпілого на борт службового автомобіля та почали прочісувати прилеглі території. Також інспектори спробували знайти свідків події. Таксисти, які стояли неподалік супермаркету, повідомили, що бачили схожу за описом особу і вказали ймовірний напрямок її руху.

Поліцейські вирішили перевірити готель, який розташований неподалік місця вчинення злочину. Зайшовши у фойє, побачили всередині правопорушника, який, очевидно, якраз вийшов зі свого номеру, аби позбутись краденого рюкзака. Зловмисника патрульні затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманим виявився 29-річний кримчанин, який уже раніше мав проблеми із законом. Якраз вранці 19-го квітня його випустили з місць позбавлення волі, а вночі знову затримали. Всі подальші обставини справи встановлюють слідчі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: