У Вінниці затримали іноземця, який порізав львівянку

У Вінниці затримали іноземця, який порізав львівянку

Жінка відмовилася з ним зустрічатися

У Вінниці затримали іноземця, який напав на операторку амтомийки. Напередодні жінка повідомила йому, що бажає розірвати стосунки. Інцидент стався у Львові. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівщини. 

«1 травня у поліцію надійшло повідомлення про те, що на території автомийки, розташованої у Шевченківському районі Львова, невідомий чоловік побив працівницю,  завдав їй ножових поранень, після чого втік з місця скоєння злочину. Медики діагностували у потерпілої, 32-річної львів’янки, зокрема, чисельні колото-різані рани в ділянці грудної клітини та обличчя», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, поранення жінці спричинив її співмешканець - іноземець віком 28 років. Стало відомо, що зловмисник переховується у місті Вінниця і вчора, 6 травня, за сприяння місцевих поліцейських, затримали його.

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: