Відомий продюсер показав, як відреагував Бардаш, що чкурнув до Москви, на новину про мобілізацію

У своєму телеграм-каналі Бардаш розповів про наполеонівські плани
фото з відкритих джерел

 

Зрадник Бардаш повідомив про намір отримати російський паспорт

Продюсер Михайло Ясинський, який опікується відомими українськими зірками – Олею Поляковою, Максом Барських  та ін. прокоментував заяву свого колеги Юрія Бардаша, який втік у РФ, про намір отримати російський паспорт.

Нагадаємо, скандальний український продюсер Юрій Бардаш, відомий популярними проектами, у тому числі співпрацею з Антоном Вельбоєм (сценічний псевдонім Wellboy), чкурнув до Москви та заявив, що отримає тамтешній паспорт на нове ім’я.

У своєму телеграм-каналі Бардаш розповів про наполеонівські плани: «Я майже три місяці перебуваю в Москві. Це найбезпечніше місто на планеті. Я чистішого, красивішого міста не бачив. Щоби ось так безліч національностей, людей разом уживалися – такого ніколи не бачив. Я був у багатьох містах Європи, був у Америці, в різних містах. Та краса, та міць, та велич, яку несе в собі Москва, і те мирне співіснування – цим дуже сильно був вражений».

Зі слів Юрія, з приїздом до «величної» Москви він поїхав молитися у монастир, де зустрівся з владикою Тихоном, який надоумив Бардаша назватися Георгієм. Саме таке ім’я буде в російському паспорті Бардаша.

Ясинський, реагуючи на слова Бардаша, розмістив на своїй сторінці розтиражований у мережі фрагмент ролика за його участю, але з іншим озвученням.

УВАГА, НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА

«Усе життя мучився, цей паспорт робив, щоб росіянином стати, а тепер мене заберуть, щоб мені хохли дупу надерли і грохнули? На х#я я його тоді робив? Краще б мене у Грузію депортнули, зате я б живим і здоровим картоплю копав. А не зараз – за шкірку заберуть, в окоп кинуть, ракета прилетить – пісюн в один бік, п'ята – в інший», – «обурюється» в ролику-пародії Бардаш.

«Обіцяв собі не згадувати про цього манкурта, який побіг до Грузії, а звідти – до Росії, але щось не стримався, коли днями побачив його черговий стрим про паспорт, а сьогодні в якомусь каналі почув чийсь запис... І якось воно саме все стало на свої місця», – прокоментував ролик Ясинський.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: