Із популярного російського серіалу прибрали українську акторку за антивоєнну позицію

Катя Кузнецова
фото из открытых источников

Актриса заявила, що до Москви не повернеться ні за яких обставин

Українська актриса Катерина Кузнєцова, яка багато років жила та працювала в Москві, а після лютневих подій, виїхала з РФ, не з'явиться в другому сезоні серіалу «Вампіри середньої полоси», який дуже популярний в Росії. Актриса відома також за серіалами «Кухня», «Знахар», «Скажене весілля-2», «Анка з Молдаванки» і багатьом іншим.

Кузнєцова народилася і виросла в Києві, закінчила театральний виш, але потім виїхала будувати кар'єру в Росію, де прожила 13 років. В Москві в неї залишилася квартира в престижному районі та автомобіль. «З приводу нерухомості – квартиру, на яку збирала довгих дев'ять років, продаватиму, машину по можливості заберу. Але до Москви не повернуся», – повідомила актриса в одному з інтерв'ю. На початку російської агресії акторка опублікувала в соцмережах пост, у якому засудила Росію і написала, що підтримуватиме Україну, оскільки «це її коріння та Батьківщина». Зараз Кузнецова мешкає з чоловіком у Іспанії. Її персонажа у «Вампірах» гратиме друга акторка. Причому дуже схожа на Катю. Навіть її сірий берет залишиться.

Катя Кузнєцова вже п'ять років перебуває у цивільному шлюбі з російським бізнесменом та серфінгістом Максимом Апліним, до цього була одружена з російським актором Євгеном Проніним, який не підтримував її політичні погляди, але з початком війни він був одним із перших людей, хто зателефонував Каті : «Нарешті до нього дійшло».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: