Продюсер Олі Полякової зробив гучну заяву: Я проти концертів під час війни

Ясинський та Полякова
фото з відкритих джерел

Михайло Ясинський виклав свої думки стосовно виступів артистів в Україні під час воєнних дій

Днями Михайло Ясинський виступив на робочій зустрічі представників концертно-музичної індустрії «Концерти. До і після перемоги», де поділився своєю думкою стосовно доречності масово-розважальних заходів під час війни в Україні.

«Чому я проти проведення концертів та інших розважальних заходів в Україні під час війни? Моя думка – це недоречно. Я розумію, що бачать люди на передовій і як вони до цього ставляться і як ставляться до цього ті, хто сьогодні ввечері або завтра в ханговері будуть плясати під ді-джеїв», –  каже Михайло Ясинський.

«Я не за тотальну заборону. Я за те, щоб були пропрацьовані регламенти щодо подібних заходів. Жанри, формати, змісти. Це не імперська професійна армія, це не війна на чужій території. Це зовсім інші часи, зовсім інші умови і порівнювати їх з якимось іншим досвідом я б не став. Для мене це все ж таки боротьба за виживання нашої нації. Мобілізовані люди, такі ж прості як ми з вами, ризикують своїм життям на нашій землі. Тому, дуже багато з того, що відбувається, недоречно», – підсумував продюсер Полякової.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: