Чемпіонати Європи з легкої атлетики можуть бути реформовані

 Чемпіонати Європи з легкої атлетики можуть бути реформовані

Днями у Дубровніку (Хорватія) відбулося засідання Комісії з питань стратегічних комунікацій Європейської Атлетики

Члени Комісії, до складу якої входить керівник департаменту розвитку ФЛАУ Ольга Аксьонова, обговорили діяльність ЄА за період після останнього свого засідання, яке відбулося у квітні у Києві, а також майбутній Конгрес ІААФ. Значна частина зустрічі була присвячена реформуванню чемпіонату Європи та командного чемпіонату Європи з легкої атлетики, адже наразі запропоновані зміни в системі кваліфікації на чемпіонат Європи, а командний чемпіонат Європи планується проводити раз на два роки і зробити ці змагання триденними (наразі вони тривають два дні).

Також члени комісії обговорили питання, пов’язані з проведенням 13-15 жовтня в м. Фуншал (Португалія) Конвенції ЄА. Під час неї зокрема відбудеться церемонія нагородження найкращих європейських легкоатлетів року, в тому числі і в категорії «Нові зірки», в якій, нагадаємо, номіновано українців Аліну Шух та Михайла Гаврилюка.

Після цього в робочих групах Комісії з питань стратегічних комунікацій були обговорені проекти Європейського тижня спорту і молодих лідерів європейської легкоатлетичної спільноти, а також питання боротьби з допінгом.

Наступного разу Комісія з питань стратегічних комунікацій ЄА збереться у квітні наступного року у Болгарії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: