Команда з Ліги Європи публічно виступила проти призначення російського арбітра на матч

 Команда з Ліги Європи публічно виступила проти призначення російського арбітра на матч
Карасьов під час матчу Шальке – Спортінг у 2014-му

«Спортинг» настільки ображений на УЄФА через призначення Карасьова, що навіть попросив протекції у Федерації футболу Португалії

Лісабонський «Спортинг» виступив проти призначення російського арбітра Сергія Карасьова на перший матч проти «Атлетико» в межах 1/4 фіналу Ліги Європи.

Португальський клуб настільки ображений на УЄФА через призначення Карасьова, що навіть попросив протекції у Федерації футболу Португалії, інформує AS.

У лісабонському клубі досі вважають, що у сезоні Ліги Європи 2014/15 Карасьов засудив «Спортинг» на груповому етапі проти «Шальке».

Тоді «леви» поступились у Гельзенкірхені з рахунком 3:4, а Карасьов зробив декілька результативних помилок на користь німців. Російський рефері, зокрема, вилучив гравця «Спортинга», зарахував гол «Шальке» з офсайду, а також вигадав пенальті у ворота португальців.

Президент клубу Бруно де Карвалью перед грою проти «Атлетико» заявив, що через Карасьова лісабонці втратили великі гроші, а також серйозно постраждав їх бренд.

«Я сподіваюся, що президент Федерації футболу Португалії (віце-президент УЄФА Фернанду Гомеш – прим.ред) та президент футбольної ліги вплинуть на ситуацію з призначенням Карасьова», – написав де Карвалью у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: