Активіст заявляє, що НАЗК передасть до суду справу про корупцію президента ФФУ Павелка

Активіст заявляє, що НАЗК передасть до суду справу про корупцію президента ФФУ Павелка
Андрій Павелко

НАЗК пообіцяло скласти щодо вказаних фактів відповідні протоколи

Національне агентство з питань запобігання корупції найближчим часом направить протоколи стосовно корупційних дій нардепа від БПП, глави бюджетного комітету Верховної Ради та президента Федерації футболу України Андрія Павелка до суду.

Про це після зустрічі з главою агентства Олександром Мангулом заявив керівник ГО «Ініціативи майбутнього» Олександр Воробей, повідомляє прес-служба організації.

Зазначається, що, за словами Мангула, НАЗК зібрало достатньо матеріалів для встановлення фактів вчинення Павелком «дій і прийняття рішень в стані реального конфлікту інтересів» під час засідань очолюваного ним комітету.

Окрім того, підкреслюється, що агентство має незаперечні докази порушення обмежень щодо сумісництва статусу народного депутата «у зв'язку з перебуванням на посаді члена Ради директорів Компанії UEFA Events SA, яка є прибутковою організацією».

«Керівництво НАЗК пообіцяло скласти за вказаними фактами відповідні протоколи та направити їх до суду у найкоротші терміни», - резюмували в «Ініціативах майбутнього».

Нагадується, що петиція на ім'я президента України з вимогою негайного розслідування корупції в українському футболі, який очолює Павелко, вже набрала більше 12 тисяч голосів і наразі перебуває у топі серед звернень до глави держави, які готуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: