Андрій Шевченко: «Ротації у складі збірної не уникнути, тому ми ретельно підходимо до вибору гравців»

Андрій Шевченко:  «Ротації у складі збірної не уникнути, тому ми ретельно підходимо до вибору гравців»

Список команди на найближчі відбіркові матчі буде складатися з 25-26 футболістів.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосить повний список гравців, викликаних на жовтневий збір національної команди, в найближчу п'ятницю, 30 вересня.

З огляду на те, що на цьому тижні три українські клуби –  «Динамо»,  «Шахтар» і  «Зоря» – беруть участь в матчах Ліги чемпіонів і Ліги Європи, тренерський штаб метою поспостерігати за кандидатами в збірну в цій грі.

- Попереду дуже важливі матчі, в яких гравцям знадобляться оптимальні кондиції – зазначає головний тренер  «синьо-жовтих» Андрій Шевченко. – Спарений тур національної команди України передбачає дві зустрічі, які відбудуться з різницею всього в три дня – 6 і 9 жовтня. Ротації у складі збірної не уникнути, тому ми ретельно підходимо до перегляду і вибору гравців на цей збір. Перелік команди на найближчі відбіркові матчі буде складатися з 25-26 футболістів.

Нагадаємо, що минулого тижня виклики до збірної України отримали сім гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах Денис Бойко ( «Малага», Іспанія), Артем Федецький ( «Дармштадт», Німеччина), Євген Шахов (ПАОК Греція), Євген Коноплянка ( «Шальке 04», Німеччина), Олександр Зінченко (ПСВ, Голландія), Роман Зозуля ( «Бетіс» Іспанія) і Артем Кравець ( «Гранада» Іспанія).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: