Андрій Шевченко: Якщо я викликаю гравця, отже, я на нього розраховую (відео)

Андрій Шевченко: Якщо я викликаю гравця, отже, я на нього розраховую (відео)
Андрій Шевченко
Фото Павла Кубанова

Наставник розповів, чого очікує від зустрічі з Туреччиною

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів напередодні товариського матчу з командою Туреччини.

Зокрема, як інформує офіційний сайт Федерації футболу України, український фахівець з повагою ставиться до Мірчі Луческу, який тренує турецьку команду.

«Цей фахівець довгий час працював у «Шахтарі», досягав результатів. Він був помітною постаттю в українському футболі. У нас дуже хороші стосунки», - сказав він.

«Протистояння доречно обговорювати тоді, коли відбуваються офіційні поєдинки. Зараз у нас товариська гра, спаринг із гідним суперником. Нинішня збірна Туреччини – перспективна команда, яка будується», - додав Шевченко.

«Ми також перебуваємо в процесі будівництва команди, і зараз у нас буде можливість дати ще один шанс проявити себе тим виконавцям, які раніше мали менше ігрової практики. Чим більше ми зможемо провести замін, тим краще. Побачимо, на кого ми зможемо розраховувати наступного року», - пояснив наставник.

Також Шевченко прокоментував виклик до збірної України Олександра Сватка.

«Це був вимушений захід. Хоча за Сватком ми стежили й раніше. У нас кілька гравців отримали пошкодження. Ми оцінимо їхній стан і зрозуміємо, чи зможуть вони взяти участь у грі», - зауважив він.

«Сваток буде готуватися разом з іншими, і так само має шанс вийти завтра – або з перших хвилин, або на заміну. Цей гравець уже викликався до збірної раніше. Якщо я викликаю виконавця, отже, я на нього розраховую», - підсумував тренер.

Нагадаємо, Андрій Шевченко вийшов на четверте місце у реєстрі тренерів збірної України.

Зауважимо, що матч Туреччина - Україна розпочнеться 20 листопада о 19:30.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: