Арбітри у Греції повернуться до роботи після нетривалого протесту

Арбітри у Греції повернуться до роботи після нетривалого протесту
Атанасіос Цілос
Фото взяте з сайту ukrinform.ua

Більшість грецьких футбольних арбітрів проголосувала за відновлення чемпіонату

У п'ятницю вдень арбітри грецької Суперліги проголосували за повернення до роботи, що означає, що чемпіонат країни відновиться наступного тижня, як і було заплановано.

У грудні суддя Суперліги Атанасіос Цілос став жертвою жорстокого нападу у Ларисі, де його витягли з машини і побили посеред білого дня. В результаті колеги-рефері вищого ешелону грецького футболу відмовилися судити матчі, заплановані на кінець 2018 року, і 15-й тур був згодом перенесений.

Ігри відбудуться 12, 13 і 14 січня, що означає, що сезон Суперліги-2018/19 закінчиться на тиждень пізніше, ніж планувалося спочатку. Однак найтитулованіший грецький клуб «Олімпіакос» виступив проти проведення 15-го ігрового дня в середині січня, і їхня апеляція буде розглянута в понеділок.

Головні арбітри та асистенти Суперліги проголосували за продовження роботи на іграх чемпіонату. 

Проте, з огляду на велику кількість тих, хто проголосував проти (31), арбітри не вірять у здібність Грецької федерації футболу їх захистити.

Наступного тижня будуть зіграні перші раунди Кубку Греції стадії 1/16 фіналу, а Суперліга повернеться у суботу, 12 січня.

Варто додати, що президент Суперліги Вангеліс Батагіанніс, який також є віце-президентом «Олімпіакоса», відчуває серйозний тиск, аби він подав у відставку.

Зокрема, цього вимагає АЕК і ПАОК

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: