«Арсенал-Київ» з істотними проблемами підходить до старту у Прем’єр-лізі

«Арсенал-Київ» з істотними проблемами підходить до старту у Прем’єр-лізі
Фото ФК «Арсенал-Київ»

Команду можуть залишити 10-15 футболістів

Уже сім футболістів вирішили піти з «Арсеналу», і це число може подвоїтися. Разом з цим ще однією струсом для клубу стане можлива судова тяжба з тренером Сергієм Литовченком.

З команди пішли захисники Деркач і Трубочкін, півзахисники Старгородський і Єрмаченко, нападник Батальський. Також відомо, що підуть півзахисники Валерій Кучеров і Джемаль Кізілатеш.

Масовий відхід гравців пов'язаний з появою нового головного тренера й істотним оновленням складу.

Більшість з цих футболістів нібито не потрапляли до складу навіть на спаринги, їм не гарантували місце у заявці на наступний сезон, тому вони готові йти з «Арсеналу», а деякі вже мають пропозиції від інших клубів.

Найближчим часом кількість футболістів, які залишать клуб, може подвоїтися. При цьому неясно, у якому статусі вони залишають клуб, оскільки у багатьох з них ще чинні контракти.

Непроста ситуація виходить і зі зміною головного тренера. Сергій Литовченко, який привів «Арсенал» до золотих медалей Першої ліги, де-юре не був звільнений з клубу, але і не увійшов до штабу Раванеллі. Тому, отримавши підтримку відомого київського спортивного юриста, Литовченко готовий відстоювати свої інтереси у суді.

Невідомо поки, чи передано цю справу органам правосуддя, але ситуація неоднозначна. Про те, що Литовченко працює у клубі, підтверджували на недавній прес-конференції і самі керівники «Арсеналу».

Якщо найближчим часом значна частина футболістів, що вивели «Арсенал-Київ» в УПЛ, таки піде, то перед початком сезону київський клуб може оновити склад більш ніж на дві третини. Йдеться про 10-15 футболістів, багато з яких у минулому сезоні були гравцями основного складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: